Längd: 2 år (83 veckor)

Ort: Lycksele/Luleå

Upplägg: Schemalagd heltidsutbildning med undervisning på skolan, och online 2-3 dagar per vecka. Övrig tid arbetar du självständigt eller i grupp och kan själv planera din tid.

Sista ansökningsdag: 2024-05-19

Detta är en yrkeshögskoleutbildning som ges av NBI-Handelsakademin

Läs mer om utbildningen HÄR

En byggnadsingenjör arbetar inom området civilingenjörskonstruktion och fokuserar på olika aspekter av bygg- och konstruktionsprojekt. Deras huvudsakliga uppgift är att planera, designa, konstruera och underhålla byggnader, infrastruktur och andra anläggningar. En byggnadsingenjörs primära ansvarsområde omfattar utveckling och implementering av tekniska lösningar för olika byggnadsprojekt, inklusive husbyggnad, installationer och andra infrastrukturella anläggningar.